Загран паспорт Мариуполь

Чеський тандем Прага + Дрезден

Чеський тандем Прага + Дрезден

Версия для печати  
Задать вопрос  

Чеський тандем Прага + Дрезден

Львів – Прага – Чеський Штернберк – Карлові Вари – Дрезден – Львів

Початок туру: 16, 18, 23, 25, 30 травня

Вартість туру:   Більше 5 тижнів - 115 евро

                          Більше 4 тижнів - 125 евро

                              Менше 4 тижнів - 135 евро

    Доплата за одномісне розміщення – 10€ / ніч. 

1 день. Львів. Зустріч кожного гостя представником фірми. Подарунок від фірми – пішохідна екскурсія «Львів – маленький Відень». 15:00 – виїзд на кордон. Переїзд до Чехії.

2 день. Приїзд до Праги. Екскурсія «Злата Прага». Читати далі » Поселення в готель. Знайомство з громадським транспортом у супроводі керівника групи. Рекомендуємо продовжити екскурсію Прагою: двогодинна прогулянка на кораблику по річці Влтава (20€). Читати далі » Продовжуємо знайомитись з Прагою. Екскурсія «Знайомство з Прагою». Читати далі » Вільний час. Рекомендуємо відвідати одну з головних Празьких атракцій – Чорний театр (550čk≈22€). Читати далі » Ночівля.

3 день. Сніданок. Вільний день. 8:30 – Рекомендуємо: екскурсія в древню столицю Саксонії Дрезден (40€ дорослі, 35€ діти). Читати далі » Ночівля.

4 день. Сніданок. Вільний день. 8:30 – Рекомендуємо: екскурсія в Королівський пивовар Крушовіце та Карлові Вари (35€). Читати далі » Повернення до Праги. Вільний час. Ночівля.

5 день. Сніданок. Виселення з готелю. 9:00 – Рекомендуємо: «Середньовічна Чехія – скарбниця Європи» (20€). Читати далі » 14:00 – виїзд в Україну. І яке свято без подарунків! Сувеніри на пам’ять!

6 день. Прибуття у Львів (зранку). Подарунок від фірми – пішохідна екскурсія «Львів – королівське місто»

Подарунок від фірми: • подарунок на згадку про Чехію; • пішохідна екскурсія старовинним Львовом.

У вартість туру входить: • зустріч представником фірми; • проїзд комфортабельним автобусом єврокласу (кондиціонер, аудіо, відео, кава і чай під час зупинок); • проживання у Празі – готель***, сніданки шведський стіл; • супровід керівника групи по всьому маршруту; • екскурсії згідно програми. У вартість туру не входить: • вхідні квитки; • страхування; • факультативні програми; • проїзд в громадському транспорті та таксі; • консульський збір 35€ для громадян України.

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ

• Дійсний закордонний паспорт - без наявних слідів пошкодження (тобто без порушення плівки на першій сторінці, без слідів води та інших рідин тощо) - з терміном дії не менше 3 місяці після закінчення туру - наявною в ньому чистою сторінкою для візи та місцем для чотирьох штампів продовжені закордонні паспорти не приймаються!

• Одна кольорова фотокартка 3,5 Х 4,5 на білому фоні, 80% обличчя. Фотографія повинна бути не давніша за 3 місяці!

• Заповнена та підписана анкета туриста – обов'язково нашого взірця!

• Четверта сторінка Заяви на видачу Шенгенської візи, власноручно підписана в п. 48 з правої сторони заявником, або Увага: підпис в п. 48 та підпис в закордонному паспорті або в дозволі на виїзд дитини за кордон повинні бути власноручними та ідентичними! Невиконання цієї вимоги є підставою для одержання технічної відмови в отриманні візи.

• Копія Індивідуальної медичної страховки, заповненої машинним друком, яка покриває термін тривалості всієї поїздки та дійсна на території всіх шенгенських країн, і яка може покрити матеріальні витрати у розмірі 30000 євро, на випадок надання швидкої медичної допомоги та якщо потерпілого від нещасного випадку потрібно довезти додому.

• Копія всіх інформаційних (тобто з відмітками) сторінок громадянського (внутрішнього) паспорта

• Копія свідоцтва про одруження/розлучення (якщо такі є)

• Підтвердження матеріальної забезпеченості, яким може бути: - у випадку пенсіонера копія пенсійного посвідчення та оригінал випису про отримувану пенсію за останні 6 місяців або - у випадку домогосподарки або безробітного оригінал нотаріально завіреної заяви про фінансування витрат, пов'язаних з поїздкою, із наданням особою, що здійснює таке фінансування, оригіналу довідки з місця праці, або ж оригіналу витягу з банківського рахунку на суму з розрахунку 50€ на кожну добу перебування в турі

 Консульський збір не оплачують: - діти, котрим не виповнилось 18 років - учні та студенти, котрим не виповнилося 21 року, за умови надання оригіналу довідки з місця навчання із зазначенням денної форми навчання – стаціонару

- пенсіонери за умови надання копії пенсійного посвідчення (немає різниці, чи пенсіонер за віком чи за вислугою років)

Повний комплект документів на візу потрібно подавати не пізніше, ніж за 14 календарних днів до виїзду!


Отзывы:

Ваш отзыв может быть первым.

Написать отзыв